Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εμβόλισε με φορτηγό δύο περιπολικά για να αποφύγει τη σύλληψη

Εικόνα του άρθρου Εμβόλισε με φορτηγό δύο περιπολικά για να αποφύγει τη σύλληψη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/10/2016, 20:40
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια «κινηματογραφική» καταδίωξη έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Πλατανιά Ιωαννίνων, όταν ένας 28χρονος δεν σταμάτησε με το αυτοκίνητό του σε έλεγχο αστυνομικών.
 Συγκεκριμένα, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας εντόπισαν στη διασταύρωση Κουτσελιού ύποπτο φορτηγό και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ο 28χρονος δε συμμορφώθηκε προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, προσέκρουσε στο περιπολικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, με τη συνδρομή και περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, ο 28χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη αφού προηγουμένως πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, εμβόλισε το περιπολικό αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων,  για την παροχή πρώτων βοηθειών. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back