Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 10-10-2016, 00:43
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ασυνήθιστες εικόνες αντίκρισαν τηνΚυριακή, κάτοικοι και περαστικοί του δρόμου που οδηγεί από το Καρτέρι στην Πρέβεζα.

Συγκεκριμένα, έλαβε χώρα καταδίωξη ύποπτου οχήματος από Αστυνομία και Λιμενικό. Το όχημα τελικώς προσέκρουσε πάνω σε άλλο σταθμευμένο Ι.Χ. ενώ συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και διέφυγαν άλλοι τρεις.

Συγκεκριμένα τις πρώτες πρωινές της Κυριακής η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας ενημερώθηκε από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, ότι ύποπτο όχημα κινείται με κατεύθυνση από Πρέβεζα προς Θεσπρωτία.

Το όχημα εντοπίστηκε από στελέχη Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού της Ηγουμενίτσας στο Καρτέρι Θεσπρωτίας.

Ο οδηγός του, παρά τα ηχητικά και φωτεινά σήματα του περιπολικού του Λιμενικού να σταματήσει δεν συμμορφώθηκε. Αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη με τη συνδρομή περιπολικών οχημάτων της Αστυνομίας και το ανωτέρω όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή «Γάτα» Θεσπρωτίας όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και να διαφύγουν άλλοι τρεις, οι οποίοι αναζητούνται.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το όχημα, ενώ εντός του χώρου αποσκευών του βρέθηκαν τρία μπιτόνια με βενζίνη καθώς και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας είκοσι εκατοστών.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα