ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση στην Άρτα για το ολοκαύτωμα

Εικόνα του άρθρου Εκδήλωση στην Άρτα για το ολοκαύτωμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/01/2018, 14:46
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση με θέμα: «Ολοκαύτωμα: κοινωνικοπολιτικές, οικονομικές και πολιτισμικές επιπτώσεις στον ελληνικό και διεθνή χώρο» διοργανώνει το Τμήμα Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Ηπείρου, σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, το Κέντρο Νεότητας του Δήμου Ρώμης και τον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο «Ο Σκουφάς» την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, στις 19:00, στην αίθουσα του συλλόγου «Ο Σκουφάς», στην Άρτα.

Ομιλητές θα είναι ο Νίκος Γιαννής, κοινοτικός υπάλληλος στον Τομέα Διαχείρισης Γνώσης και Βοήθειας της Ε.Ε. προς τις Αναπτυσσόμενες Χώρες, ο Μωυσής Ελισάφ, καθηγητής Παθολογίας και πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ιωαννίνων, και ο Χάρης Βαδιβούλης, δικηγόρος-γραφολόγος.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ορχήστρα διδασκόντων και φοιτητών του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου. Θα παίξουν οι μουσικοί: Βασίλης Κομματάς, Σπήλιος Κούνας, Δημήτρης Μυστακίδης, Στάθης Σαββίδης, Θάνος Σταυρίδης και Απόστολος Τσαρδάκας, και θα τραγουδήσουν ο Ανδρέας Καρακότας και η Εύη Κουτσαυτάκη.

Θα προλογίσει ο Στέφανος Πανακούλιας, πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και μέλος του Team Europe Eυρωπαϊκής Επιτροπής. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει η Χριστίνα Θεοδωρίκα, βιβλιοθηκονόμος της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Ηπείρου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back