Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση για τα απορρίμματα

Εικόνα του άρθρου Εκδήλωση για τα απορρίμματα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/03/2021, 10:37
ΗΠΕΙΡΟΣ

Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο και Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 18.30 (εδώ ο σύνδεσμος) με θέμα τα απορρίμματα και τίτλο «Ούτε θάψιμο, ούτε κάψιμο: Θέσεις για λύση που σέβεται ανθρώπους και περιβάλλον-αγώνας κόντρα στην κερδοσκοπία του κεφαλαίου».

Θα μιλήσουν ο περιφερειακός σύμβουλος με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, από τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστας Τουλγαρίδης, η εργαζόμενη στους ΟΤΑ Ζωή Μυλωνοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Στάθης Ντούρος και θα παρέμβει η Χρυσάνθη Αντωναροπούλου, κάτοικος Φυλής και μέλος του κινήματος ενάντια στο ΧΥΤΑ.

«Είμαστε ταυτόχρονα αντιμέτωποι και με την ένταση της περιβαλλοντοκτόνας πολιτικής από την κυβέρνηση, τις περιφέρειες και τους δήμους που επιταχύνουν την πλήρη ιδιωτικοποίηση του συστήματος σε όλα τα επίπεδα ενώ επεκτείνουν τους ΧΥΤΑ με την κατασκευή μεγάλων εργοστασίων σύμμεικτων απορριμμάτων και με προώθηση της επικίνδυνης καύσης. Ενώ, την ίδια ώρα, εισάγουν σειρά φόρων και τελών μετακυλύοντας το κόστος στους πολίτες» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι παρατάξεις στο κάλεσμά τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back