ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έκθεση φωτογραφίας για τα πετρώματα του γεωπάρκου Βίκου-Αώου

Εικόνα του άρθρου Έκθεση φωτογραφίας για τα πετρώματα του γεωπάρκου Βίκου-Αώου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2023, 16:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Τα Πετρώματα του Παγκοσμίου Γεωπάρκου UNESCO Βίκου-Αώου στο Μικροσκόπιο: Πτυχές του εσωτερικού τους κόσμου» διοργανώνει η Αναπτυξιακού Ηπείρου Α.Ε., ως φορέας λειτουργίας του γεωπάρκου Βίκου-Αώου, από 7 έως 10 Ιουνίου, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημ. Χατζής», στο πλαίσιο του εορτασμού της Εβδομάδας Ευρωπαϊκών Γεωπάρκων.

Η έκθεση παρουσιάζει μια συλλογή φωτογραφιών που απεικονίζουν τα πετρώματα του Παγκοσμίου Γεωπάρκου UNESCO Βίκου-Αώου μέσα από το μικροσκόπιο.

Τα γεωπάρκα είναι περιοχές που ενώνουν την εκπληκτική γεωλογία με την πολιτιστική κληρονομιά και την πλούσια βιοποικιλότητα και αποτελούν ιδανικούς τόπους για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Την επιμέλεια της έκθεσης όπως και την επιστημονική υποστήριξή της έχουν αναλάβει μέλη του Τμήματος Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση έναρξης της έκθεσης θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 18.30. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά το πρωί (11.00- 14.00) και το απόγευμα (18.00- 21.00).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back