Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΕΚ Ιωαννίνων: «Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί ιμπεριαλιστές»

Εικόνα του άρθρου ΕΚ Ιωαννίνων: «Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί ιμπεριαλιστές»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/02/2022, 16:29
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αναφέρει ότι «για ακόμη μία φορά με δραματικό τρόπο αποδεικνύεται ότι οι δρόμοι του πετρελαίου και του φυσικού αερίου είναι σπαρμένοι με αίμα. Τα προσχήματα γνωστά. Σήμερα είναι η εθνοκάθαρση του λαού του Ντομπάς, της Ουκρανίας, εχθές η εθνοκάθαρση του λαού του Κοσόβου, του Ιράκ, της Συρίας. Το μόνο που αλλάζει είναι η θέση του ιμπεριαλιστή».

Συμπληρώνει ακόμα ότι «δεν υπάρχουν ‘κακοί’ και ‘καλοί’ ιμπεριαλιστές. Γι αυτούς που σήμερα ξεπλένουν τον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό και ‘μασκαρεύουν’ την ΕΕ σε φιλειρηνικό τάχα πόλο μέσα στο ΝΑΤΟ, η πραγματικότητα τους διαψεύδει».

Ζητάει να μην υπάρξει καμία εμπλοκή της Ελλάδας, σημειώνοντας ότι «η Αλεξανδρούπολη, το Στεφανοβίκειο, η Σούδα, το Άκτιο, είναι ορμητήρια πολέμου. Τώρα να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου» και «να μην επικυρωθεί η ελληνοαμερικάνικη συμφωνία που φέρνει προσεχώς η ελληνική κυβέρνηση στη Βουλή», καθώς επίσης και να ληφθούν μέτρα κατά των ανατιμήσεων κ.λπ..

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back