ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Είναι απλώς χιόνι

Εικόνα του άρθρου Είναι απλώς χιόνι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/01/2017, 01:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των καιρικών φαινομένων προσπαθεί να αντιστρέψει η δημοτική αρχή Βορείων Τζουμέρκων, ενόψει του τριήμερου των Θεοφανίων κατά τη διάρκεια του οποίου αναμένονται επισκέπτες.

Στα Τζουμέρκα έχει πέσει χιόνι, χωρίς όμως να υπάρχουν προβλήματα. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, τα μηχανήματα του Δήμου με τη συνδρομή και της Περιφέρειας Ηπείρου έχουν προχωρήσει στον αποχιονισμό όλων των δρόμων, με αποτέλεσμα η κίνηση των αυτοκινήτων να διεξάγεται κανονικά. Παράλληλα, συνεχίζεται η ρίψη αλατιού για την αντιμετώπιση προβλημάτων από τον παγετό.

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πολυάριθμους επισκέπτες που έχουν επιλέξει να περάσουν στην περιοχή το τριήμερο των Θεοφανείων, πως δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα να προσεγγίσουν τα Τζουμέρκα, καθώς, δυστυχώς, βλέπουμε να καλλιεργείται ένα κλίμα πανικού για τα καιρικά φαινόμενα» αναφέρει σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Βαΐτσης. Ο κ. Βαΐτσης υπενθυμίζει επίσης ότι ανάλογες συνθήκες δεν είναι πρωτόγνωρες για την περιοχή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, οι δημότες Βορείων Τζουμέρκων και οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2659062140 και 6972851123.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3