Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εικαστική έκθεση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Εικόνα του άρθρου Εικαστική έκθεση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/09/2018, 01:42
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, 16 δημιουργοί θα εκθέτουν τα έργα στην έκθεση με τίτλο «Τέχνης επ’ άθλον» που φιλοξενείται στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, στο Ιτς Καλέ, στο Κάστρο των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του 12ου Γύρου Λίμνης.

Οι καλλιτέχνες, μέλη του Σωματείου Πτυχιούχων Ανωτάτων Σχολών Εικαστικών Τεχνών Ηπείρου, παρουσιάζουν έργα ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής, εμπνευσμένα από τον αθλητισμό, τα βραβεία και το φυσικό περιβάλλον της λίμνης των Ιωαννίνων.

Συμμετέχουν: Ελευθερία Βέργου, Μαγδαληνή Γιωτάκη, Αγγελική Δερέκα, Δημήτρης Δημόπουλος, Γιάννης Ζωγάκης, Αγγελική Μπόμπορη, Θανάσης Μπουκουβάλας, Έφη Σταύρου, Αγαθή Σιόλου, Μαρία Τάσιου, Έλσα Τάτση, Γιώργος Τζούμπας, Ελένη Τσίκα, Δημήτρης Τσιρογιάννης, Γιώργος Χαλάστρας, Γιάννης Χατζηχρήστος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 18:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ομαδική έκθεση καθημερινά, εκτός Τρίτης, από τις 10:00 έως τις 18:00, με ελεύθερη είσοδο.

Η διοργάνωση της έκθεσης γίνεται από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο «Ποσειδών» Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back