ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έφτασε κοντά…

Εικόνα του άρθρου Έφτασε κοντά…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/02/2018, 22:04
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το περσινό σκηνικό των παιχνιδιών με τον Πλατανιά και ταυτόχρονα, η «κατάρα» του Κυπέλλου, επαναλήφθηκαν σε ένα βαθμό και ο ΠΑΣ αποκλείστηκε  από τα ημιτελικά. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έπαιξε πολύ καλά για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, προδόθηκε από… ενάμισι λάθος της άμυνας και έχασε τις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τη στείλουν στην επόμενη φάση από την κανονική διάρκεια του αγώνα με τη Λάρισα.

Ο ΠΑΣ όμως έχασε 3-2 τελικά, στην παράταση, αφού κατάφερε να ανατρέψει το σκορ χάρη στο υπέρλαμπρο άστρο του Πέδρο Κόντε, που με δύο εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ, στο 22’ και στο 82’ έκανε το σκορ 2-1 στην κανονική διάρκεια. Στο μεταξύ, η ΑΕΛ είχε προηγηθεί στο 11’ με τον Κριζμάν μετά από λάθος του Μπέριου.

Το ματς θα μπορούσε να είχε λήξει στα 90 λεπτά, αν ο Μανθάτης και ο Κόντε δεν χάνανε δύο-τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες για να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα του ΠΑΣ.

Στην παράταση, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν είχε αποθέματα δυνάμεων και βρέθηκε πίσω στο 99’, όταν ο Μασούρας κατέβασε ωραία μια μακρινή βαθιά μπαλιά και έστειλε τη μπάλα από πολύ πλάγια θέση στη γωνία του Περιστερίδη, ο οποίος άργησε να πέσει.

Σα να μην έφταναν αυτά, στο 108’, ο Κριζμάν κέρδισε πέναλτι από τον Μιχαήλ (σε αντίστοιχη φάση του Γιακουμάκη πάντως στο ματς Ολυμπιακού-ΑΕΚ δεν σφυρίχτηκε τίποτε) και ο Φατιόν έκανε το τελικό 3-2 που έστειλε την ΑΕΛ στα ημιτελικά. Ο ΠΑΣ είχε μια ευκαιρία να ισοφαρίσει και πάλι με τον Κόντε, αλλά ο Μπόζοβιτς απέκρουσε, ενώ ο Περιστερίδης αντέδρασε σωστά στο 115’, απέναντι στον Μασούρα.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (65' Γκόλιας), Ναζλίδης (73' Λεοζίνιο), Κρίζμαν (111' Περόνε)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Βιδάλ, Μανθάτης (70' Ντόλοβατς), Χαλκιαδάκης (89' Γιάκος), Κόντε, Μπετρά (59΄Σολτάνι).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back