ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έβδομο Zagori Mountain Running

Εικόνα του άρθρου Έβδομο Zagori Mountain Running
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/05/2017, 21:50
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις 22-23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 7ο Zagori Mountain Running, ο αγώνας ορεινού τρεξίματος που αποτελεί πια θεσμό. Η διοργάνωση του Zagori Mountain Running  ξεκίνησε το 2011 και συνεχίζει να «τρέχει».

Στα βουνά του Ζαγορίου θα διεξαχθούν για ακόμη μια χρονιά οι τέσσερις αγώνες: TeRa 80 km, Marathon+ 44 km, Half Marathon 21 km και Entry Race 10 km. 

Για τη διεξαγωγή του αγώνα, ο Βασίλης Τζουμάκας, τεχνικός διευθυντής της διοργανώτριας εταιρίας «My Adventure», σημείωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα: «Έχοντας ως παρακαταθήκη την μεγάλη απήχηση του αγώνα τα προηγούμενα χρόνια, η 7η χρονιά του ‘Zagori Mountain Running’ αναμένεται να είναι αντάξια των προσδοκιών τόσο της MyAdventure όσο και των χορηγών μας που μας στηρίζουν στην προσπάθεια αυτή».

Η Χριστίνα Δούμα, διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Ζαγόρι» ανέφερε ότι «στόχος μας μαζί με τους διοργανωτές είναι να βελτιώνουμε κάθε χρόνο την εμπειρία τόσο των αθλητών όσο και των επισκεπτών. Ταυτόχρονα φιλοδοξία μας είναι να αποτελέσει έναν αγώνα-σύμβολο για την προστασία του περιβάλλοντος, δεδομένου ότι ο αγώνας διεξάγεται εντός του γεωπάρκου Βίκου-Αώου». Κατά τη διάρκεια του αθλητικού τριήμερου, θα γίνει συλλογή κάθε μπουκαλιού των αθλητών. Εκ μέρους της εταιρίας Stoiximan, η Ιωάννα Κοζανίδου δήλωσε ότι «για μας η συμμετοχή μας δεν περιορίζεται στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο περιβαλλοντικό μέσα από δράσεις που γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου από τους διοργανωτές και εθελοντές του αγώνα», ενώ έκανε γνωστό ότι θα δώσει το παρών στον αγώνα και η Stoiximan Running Team.

Τέλος, ο Ηλίας Κανάκης, brand manager της «The North Face», μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, τόνισε ότι «το Zagori Mountain running είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολύ σημαντικών αθλητών του ορεινού τρεξίματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από την πλευρά μας, επενδύουμε στρατηγικά σε επίπεδο marketing και επικοινωνίας, με ενέργειες που απευθύνονται σε ένα στοχευμένο κοινό…». Για περισσότερες πληροφορίες στο www.zagorirace.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back