ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΑΠ κατά ΕΛΜΕ για το συλλαλητήριο

Εικόνα του άρθρου ΕΑΠ κατά ΕΛΜΕ για το συλλαλητήριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/06/2018, 17:19
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το προεδρείο της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων αποφάσισε να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο για το μακεδονικό, αύριο Τετάρτη στα Γιάννενα (κάτι όχι παράδοξο μιας και οι δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας δίνουν αυτή τη γραμμή στα συνδικαλιστικά όργανα, στα οποία συμμετέχουν) και η Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση, παράταξη της ΕΛΜΕ καταγγέλλει αυτή την απόφαση.

Το προεδρείο αποφάσισε με ψήφους 3 της ΔΑΚΕ και 1 της ΠΕΚ υπέρ και ένα λευκό των ΣυνΕΚ.  «Σέρνουν το σωματείο στην υπηρεσία των πιο σκοτεινών σχεδίων. Σχεδίων που μεθοδικά προετοιμάζουν τον πόλεμο στα Βαλκάνια δένοντάς τον με την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα στην Ανατολική Μεσόγειο. Σχεδίων που φέρνουν στην επιφάνεια της πολιτικής ζωής ό,τι χειρότερο έχει να παρουσιάσει αυτός ο τόπος: τους εθνικιστές, τους πολεμοκάπηλους, τους ναζί» αναφέρει η ΕΑΠ, μεταξύ άλλων.

Η Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση εκπαιδευτικών Ιωαννίνων καλεί τους εκπαιδευτικούς «να απαξιώσουν το ύποπτο και επικίνδυνο κάλεσμα του προεδρείου του ΔΣ και να αρνηθούν τη συμμετοχή τους σε μια σκοτεινή, εθνικιστική φιέστα».




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back