ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #287

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #287
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/02/2024, 08:36
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Διαβάστε στο «Εξώφυλλο» που κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024. Οι τιμές ακινήτων (ενοίκια και αγοραπωλησίες), συνεχίζουν να αυξάνονται στα Γιάννενα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας spitogatos.gr, οι μέσες τιμές πώλησης αυξήθηκαν κατά 12,70% μέσα σε ένα χρόνο. Το Δ’ τετράμηνο του 2023 έφτασαν τα 1.452 ευρώ το τετραγωνικό. 

Στα άλλα θέματα υπάρχει η ατζέντα με όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της εβδομάδα που έρχεται με σινεμά, θέατρο, live και πολλές εκθέσεις φωτογραφίας και μια γλυπτικής.

Η Κοντοβράκι ή Κονοβράκη το 1954 μετονομάζεται σε Δαφνούλα. 

Η ταξιδιωτική στήλη του Γιάννη Παπαδημητρίου μας παραμένει και ατυή την εβδομάδα στη Μασσαλία για να μας ξεναγήσει στον «μύθος της, όπως αποτυπώθηκε αλλά και διαπλάστηκε στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο».

Πριν 53 χρόνια ακριβώς, στις 10 Φεβρουαρίου του 1971 η Κάρολ Κινγκ κυκλοφορεί το δεύτερό της άλμπουμ, το Tapestry.

«Μίλα, Πηνελόπη! Λογοτεχνικές μεταμορφώσεις της μυθικής ηρωίδας στην Ελλάδα και τον δυτικό κόσμο από τον 19ο αιώνα ως τις μέρες μας», είναι ο τίτλος της μελέτης της Αγγέλας Καστρινάκη που κυκλοφορεί από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης (ΠΕΚ).

Άλμπερτ Φίνεϊ, ο ηθοποιός που είχε το χάρισμα, να εκτείνεται σε τεράστια γκάμα χαρακτήρων, να παίζει με το κύρος του και βεβαίως να καθηλώνει στο πέρασμά του τα πάντα.

Παρίσι 2024: Οι (εντυπωσιακοί) αριθμοί των Ολυμπιακών Αγώνων.


Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo287-110224.pdf

Επίσης, μπορείτε να στηρίξετε τον Τύπο με μια συνδρομή εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back