Oikonomou pisoi
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #103

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #103
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/05/2020, 12:55
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Η επόμενη μέρα για επιχειρήσεις και εργαζόμενους δεν διαγράφεται και πολύ αισιόδοξη καθώς η κυβέρνηση έκανε περισσότερο «συντήρηση δυνάμεων», παρά έδωσε λύση στο ζήτημα των ανελαστικών αναγκών και των ανύπαρκτων εσόδων για τομείς που απασχολούν αρκετό κόσμο.

Δεύτερο μεγάλο θέμα του σημερινού «Εξωφύλλου» ο νέος περιβαλλοντικός νόμος, που έρχεται να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο της προστασίας της βιοποικιλότητας, προτάσσοντας τη γρήγορη ανάπτυξη επενδύσεων, όπως της αιολικής ενέργειας, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες οικολογικά περιοχές. Επτά φοιτητές του Τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών (ΒΕΤ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων παρουσιάζουν τη διεθνή εμπειρία για τα αιολικά πάρκα.

Στο φλέγον θέμα της πανδημίας παρουσιάζεται η κούρσα που έχει ξεκινήσει σε παγκόσμιο επίπεδο για την ανάπτυξη εμβολίου κατά της Covid-19. 

Οι Ευρωπαίοι πολίτες στρέφονται ολοένα και περισσότεροι στο ποδήλατο ως κύριο μέσο μετακίνησης, στην προσπάθειά τους να εμποδίσουν την εξάπλωση της πανδημίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η βρετανική κυβέρνηση, που ανακοίνωσε ένα έκτακτο σχέδιο 283 εκατομμυρίων ευρώ ενίσχυσης της χρήσης ποδηλάτου.


Πάνω αριστερά υπάρχει ενσωματωμένος QR κώδικας, όπου, σκανάροντάς το με το κινητό ή το τάμπλετ, μπορείτε να εγγραφείτε στο news letter του Typos-i.

Πατώντας στο κέντρο του Εξωφύλλου, το διαβάζετε σε πλήρη οθόνη.

Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo103.pdf



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back