Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης, στην Καλουτά

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/07/2016, 10:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης σε βάρος ηλικιωμένης, που έλαβε χώρα, στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, στην Καλουτά Ζαγορίου.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 62χρονου και ενός ακόμα συνεργού του τα στοιχεία του οποίου διερευνώνται, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 25ης Σεπτεμβρίου του 2015, στην Καλουτά Ζαγορίου, οι δράστες  προσέγγισαν μια 83χρονη Ελληνίδα και με το πρόσχημα της πώλησης λευκών ειδών (κουβέρτες κλπ.), κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι της και να της αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Νέα κλοπή εκκλησίας στο νομό Ιωαννίνων

Την Τετάρτη το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πυρσόγιαννης  κλοπή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Γοργοπόταμο Ιωαννίνων. Ειδικότερα, την 26/27-07-2016, άγνωστοι δράστες παραβίασαν παράθυρο - φεγγίτη της εκκλησίας και αφαίρεσαν δύο εικόνες και τέσσερις μουσαμάδες με ιερές απεικονίσεις. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυρσόγιαννης.

Συλλήψεις για ναρκωτικά   

Συνελήφθη, την Τετάρτη το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 22χρονος Έλληνας.

Ο δράστης συνελήφθη, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε  μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένας τρίφτης  με υπολείμματα κάνναβης.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 33χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μία συσκευασία που περιείχε MDMA, σε κρυσταλλική μορφή, βάρους 1,2 γραμμαρίων, μία συσκευασία με χασισέλαιο, 0.9 ml.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back