Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Μπαράζ» εξιχνιάσεων κλοπών

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/09/2016, 23:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, κλοπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος ηλικιωμένης, που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στα Γιάννενα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 43 και 24 ετών, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, οι δύο δράστες προσέγγισαν μια 73χρονη στην αυλή του σπιτιού της και με το πρόσχημα της πώλησης λευκών ειδών (κουβέρτες κλπ.), κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι της και να της αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. 

Παράλληλα, εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κλοπή πορτοφολιού από κατάστημα, που διαπράχθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στην Άρτα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο 22χρονος δράστης εμπλέκεται σε κλοπή από κατάστημα στην Άρτα, που έγινε το βράδυ της 22-09-2016, απ’ όπου αφαιρέθηκε ένα πορτοφόλι, ιδιοκτησίας της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα. 

Τέλος, εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης σε εξοχική κατοικία στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας.

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως 14/07/2012 σε εξοχική μονοκατοικία στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3