ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δύο προϊόντα, τρία χρυσά αστέρια

Εικόνα του άρθρου Δύο προϊόντα, τρία χρυσά αστέρια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/05/2018, 16:50
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το «Κλασικό 2%», γιαούρτι που παράγει η «Δωδώνη», καθώς και η φέτα ΠΟΠ, κέρδισαν Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 3 χρυσών αστεριών, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2018. Τα τρία αστέρια, χορηγούνται από το iTQi, το ινστιτούτο με έδρα τις Βρυξέλλες, σε προϊόντα που χαρακτηρίζονται «εξαιρετικά», με 90% και πάνω, των συνολικών βαθμών.

Οι διακρίσεις αυτές ήρθαν ως συνέχεια των βραβεύσεων που είχε λάβει η «Δωδώνη» για προϊόντα της το 2015 και το 2016

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από το iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 120 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας Τομ Σέιπερς δήλωσε ότι είναι περήφανος για τις νέες διακρίσεις, σε μια σημαντική διοργάνωση. «Στην οικογένεια της ‘Δωδώνης’, στόχος είναι να προσφέρουμε τη Γεύση του Καλού, τόσο στους Έλληνες όσο και στους διεθνείς καταναλωτές, προσφέροντάς τους 100% ελληνικά προϊόντα, υψηλής θρεπτικής αξίας. Οι νέες αυτές διακρίσεις είναι έμπρακτη απόδειξη της διαχρονικής μας προσπάθειας να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα, αυθεντικής γεύσης και αποτελούν επιβράβευση που ανανεώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε το καλύτερο στους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται καθημερινά.»




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back