ΘΕΑΤΡΟ

Δύο «Ηλέκτρες» μέσα σε ένα τριήμερο

Εικόνα του άρθρου Δύο «Ηλέκτρες» μέσα σε ένα τριήμερο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/07/2018, 17:35
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις αρχές Αυγούστου, το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης θα φιλοξενήσει την «Ηλέκτρα» δις, την «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη και την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή.

Στις 3 Αυγούστου, στις 21:30, θα ανέβει η «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος που διοργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Πρωταγωνιστούν η Λένα Παπαληγούρα, ο Νίκος Κουρής, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr, 12 ευρώ.

Στις 5 Αυγούστου, στις 21:30, θα ανέβει από το Εθνικό Θέατρο η «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου και με πρωταγωνιστές την Αλεξία Καλτσίκη, τη Μαρία Ναυπλιώτου, τον Αλέξανδρο Μαυρόπουλο και τον Χρήστο Λούλη. Η «Ηλέκτρα» αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δωδώνης που διοργανώνει ο Δήμος Δωδώνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το Φεστιβάλ Δωδώνης πραγματοποιείται με τη συνδρομή χορηγών και υποστηρικτών, μεταξύ των οποίων και η Energean Oil. Για τη διευκόλυνση των θεατών, θα δοθούν δελτία ελεύθερης εισόδου. Τα δελτία θα διανεμηθούν τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, στην είσοδο του Βυζαντινού Μουσείου Ιωαννίνων (Ιτς Καλέ) από τις 10 το πρωί μέχρι στις 12 το μεσημέρι και από τις 17:30 μέχρι τις 20:30.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back