ΗΠΕΙΡΟΣ

Δύο από την Ήπειρο στο ευρωψηφοδέλτιο

Εικόνα του άρθρου Δύο από την Ήπειρο στο ευρωψηφοδέλτιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/05/2019, 15:06
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δύο ενεργά στελέχη των Οικολόγων-Πράσινων, ο Δημήτρης Πασχάλης και ο Ρήγας Τσιακίρης,  είναι αυτοί που, από τους 39 εκλεγμένους υποψηφίους, εκπροσωπούν την Ήπειρο στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος που κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο.

Ο Δημήτρης Πασχάλης είναι παντρεμένος με δυο παιδιά, με καταγωγή από τα Γιάννενα και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στην σχολή Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού . Μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το 2013, διετέλεσε μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου για τρεις συνεχόμενες θητείες και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Ο δρ Ρήγας Τσιακίρης είναι παντρεμένος με δυο παιδιά, ζει στα Γιάννενα και είναι δασολόγος, επιστημονικός συνεργάτης τους υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία και διδακτορικό στο τμήμα Βιολογίας του Α.Π.Θ. ασχολείται με την αειφορική διαχείριση του αγροτικού μεσογειακού τοπίου ως χώρου προστασίας απειλούμενων ειδών. Μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το 2007, συντονιστής της τοπικής Πολιτικής Κίνησης Ιωαννίνων εκλέχθηκε πρόσφατα και μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back