ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δωδώνη»: Εξηκοστά γενέθλια

Εικόνα του άρθρου «Δωδώνη»: Εξηκοστά γενέθλια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/05/2023, 16:18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» γιορτάζει φέτος τα εξηκοστά της γενέθλια, από όταν ιδρύθηκε, το 1963.

«Η αφοσίωση όλων μας στη βιωσιμότητα και τις υπεύθυνες πρακτικές παραγωγής έχει επίσης αναγνωριστεί, καθιστώντας τη ‘Δωδώνη’ ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική γαλακτοβιομηχανία.

Σήμερα παράγουμε περισσότερους από 100 ξεχωριστούς κωδικούς γαλακτοκομικών, τυροκομικών, φυτικών προϊόντων αλλά και αλμυρών σνακ, εξάγοντας σε περισσότερες από 50 χώρες και στις 5 ηπείρους, όντας το 50% των εξαγωγών τροφίμων της περιφέρειας Ηπείρου ένα σημαντικό επίτευγμα για την εθνική μας οικονομία» σημειώνει η επιχείρηση.

Συμπληρώνει ότι το ανθρώπινο δυναμικό της ξεπερνάει τα 600 άτομα, συνεργάζεται με χιλιάδες παραγωγούς σε Ήπειρο και επικράτεια και επεξεργάζεται πάνω από 78.000 τόνους γάλακτος το χρόνο. «Η ‘Δωδώνη’ μας συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και να στηρίζει έμπρακτα και συνεχόμενα την ελληνική αγροτική πρωτογενή παραγωγή» αναφέρει η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

Κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις κοινωνικές τις δράσεις και τη στήριξη διαφόρων φορέων και για το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης, με το οποίο, όπως αναφέρει, «αναδεικνύει τον πολιτισμό και στηρίζει την παιδεία, την έρευνα, την καινοτομία και την κοινωνία».

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Μιχάλης Παναγιωτάκης, τονίζει μεταξύ άλλων ότι «είμαστε περήφανοι που έχουμε χτίσει ένα ισχυρό brand που εμπιστεύονται οι καταναλωτές και που έχουμε διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας» και προσθέτει πως «θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους, την τεχνολογία και τις λειτουργίες μας συνολικά για να διασφαλίσουμε ότι θα διατηρήσουμε τη θέση μας ως ηγέτης στον κλάδο. Είμαστε ακόμη στην αρχή..».

Η εταιρία βρίσκεται τόσο στο Instagram, όσο και στο Facebook.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back