ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δρόμοι στο Κάτω Νεοχωρόπουλο

Εικόνα του άρθρου Δρόμοι στο Κάτω Νεοχωρόπουλο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/04/2019, 21:30
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την ανακατασκευή-βελτίωση δρόμων στο Κάτω Νεοχωρόπουλο υπέγραψε με τον ανάδοχο του έργου, ο Δήμος Ιωαννιτών. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους και θα εκταθεί στις οδούς Τσεριτσάνων, Αγ. Λαύρας, Ηλ. Βενέζη, Πελασγών, Γλυκής,  Π. Πουλίδη, Δήλου, Λ. Σουλίου, Ι. Λόχου, Ευζώνων, Αρ. Έβανς, Γ. Αϊβατίδη και Δρ. Κλονάρη.

Με αυτό το έργο, σε εξέλιξη βρίσκονται, σύμφωνα με τα στοιχεία τους Δήμου Ιωαννιτών, έργα οδοποιίας, σε πεζοδρόμια, σε σχολικές μονάδες, σε κοινόχρηστους χώρους και αθλητικές υποδομές, με προϋπολογισμό άνω των 10 εκατ. ευρώ.

«Η δημοτική αρχή συνεχίζει να επενδύει με βάση τον προγραμματισμό της στην συνεχή ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών με έργα σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα και σε κάθε γειτονιά του Δήμου Ιωαννιτών» τόνισε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, επ’ αφορμή της υπογραφής σύμβασης.

«Στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, χρηματοδοτούμε έργα ουσίας για τους δημότες μας, παρεμβαίνοντας με ένα ευρύ φάσμα δράσεων. Δε σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά στην κατεύθυνση αυτή και σύντομα, νέα σημαντικά έργα θα πάρουν το δρόμο τη συμβασιοποίησης κι άρα ης υλοποίησης», συμπλήρωσε.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Ζιώγας Δημήτρης
Τώρα προεκλογικά έστω κανένα μπάλωμα και στην εγκατελημενη Ανατολή;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back