Λυκ πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δίμηνο «πρότασης αρχών»

Εικόνα του άρθρου Δίμηνο «πρότασης αρχών»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/10/2020, 13:59
ΗΠΕΙΡΟΣ

Το Νέο Αριστερό Ρεύμα έκανε την περιφερειακή του σύσκεψη στην Ηγουμενίτσα, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου. «Το βασικό συμπέρασμα  της συζήτησης είναι ότι το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρέπει να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις πλευρές με ενιαίο τρόπο, αναδεικνύοντας τον κοινό τους πυρήνα, της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης ,σε σύνδεση με ένα συνολικό αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα και τη σύγχρονη κομμουνιστική προοπτική», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, συζητήθηκε η παρέμβαση για το επόμενο διάστημα και η ανάγκη για ένα «εργατικό-λαϊκό ξεσηκωμό ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης με  βασικό σύνθημα ότι δε πρέπει να πληρώσει τη κρίση η εργατική τάξη και ο λαός  αλλά το κεφάλαιο».

Επίσης, το ΝΑΡ τονίζει την αναγκαία «αυτοτελή παρουσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την ενίσχυση της πολιτικής της παρέμβασης με ενεργοποίηση όλων των μελών της μέσα  από τις γενικές  συνελεύσεις  των τοπικών επιτροπών».

Το επόμενο δίμηνο θα γίνουν κατά τόπους παρουσιάσεις της «πρότασης αρχών και γενικών κατευθύνσεων για ένα σύγχρονο πρόγραμμα και κόμμα  κομμουνιστικής  απελευθέρωσης», ενόψει πανελλαδικής συνάντησης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3