ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Διεκδίκηση θέσης στην «επόμενη μέρα»

Εικόνα του άρθρου Διεκδίκηση θέσης στην «επόμενη μέρα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/10/2018, 14:48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη θέση στην «επόμενη μέρα» του αεροδρομίου Ιωαννίνων, εφόσον προχωρήσει η ιδιωτικοποίησή του, διεκδικούν Δήμος Ιωαννιτών και Περιφέρεια Ηπείρου.

Σχετική συνάντηση είχαν την Τετάρτη 21/10 το πρωί ο Αλέκος Καχριμάνης και ο Θωμάς Μπέγκας, για να συζητήσουν τα δεδομένα μετά την ανακοίνωση ότι το αεροδρόμιο Ιωαννίνων είναι στη λίστα με τα 23 «προς αξιοποίηση» αεροδρόμια της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροδρόμιο Ιωαννίνων έμεινε εκτός της αρχικής φάσης ιδιωτικοποιήσεων, με αυτό το χαρακτηριστικό του όμως να παίζει ένα ρόλο στην προσέλκυση πτήσεων, ως φθηνότερος σταθμός.

Δήμαρχος και περιφερειάρχης θα ζητήσουν άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και το γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών Θάνο Βούρδα. «Είναι  ήδη καταγεγραμμένο το τι μπορεί να αποφέρει η συνεργασία μας αυτή για το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Σε αυτή τη λογική θα διεκδικήσουμε ξανά ενωμένοι οι τοπικοί φορείς να μην μείνουμε μακριά από την επόμενη μέρα του αεροδρομίου των Ιωαννίνων», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back