Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διαμαρτυρία στο Δημαρχείο παρουσία αστυνομικών

Εικόνα του άρθρου Διαμαρτυρία στο Δημαρχείο παρουσία αστυνομικών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/06/2020, 02:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την παρουσία δυνάμεων της ΟΠΚΕ και της Αστυνομίας έξω από το Δημαρχείο αλλά και άλλων αστυνομικών στη γύρω περιοχή καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια της σημερινής διαμαρτυρίας των εργαζόμενων κατά της ανάθεσης μέρους της υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων σε ιδιώτες.

Η διαμαρτυρία έγινε στις 12 το μεσημέρι, ενώ μία ώρα μετά συνεδρίασε για το θέμα των απορριμμάτων η οικονομική επιτροπή –με τηλεδιάσκεψη όμως.

«Ούτε λίγο ούτε πολύ, αφού σε όλη τη μέχρι τώρα θητεία έχουν αφήσει τους εργάτες να δουλεύουν χωρίς Μέσα Ατομικής Προστασίας και να παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα γράμματα, αφού έγιναν τρία εργατικά ατυχήματα μέχρι τώρα, τους έφεραν και την αστυνομία  επειδή διαμαρτύρονται» αναφέρουν οι εργαζόμενοι, καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή.

Ο Σύλλογος αναφέρει δε κι ένα άλλο περιστατικό, με τον πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής, αντιδήμαρχο Γιώργο Αρλέτο να συμμετέχει στην επιτροπή «από άγνωστη τοποθεσία» κι όχι από το γραφείο του, όπου κατευθύνθηκαν οι συγκεντρωμένοι για να διαμαρτυρηθούν ενώπιον της τηλεδιάσκεψης.

Τέλος καταγγέλλει και την ανάθεση της συλλογής των ογκωδών αντικειμένων σε ιδιώτη, ένα θέμα που τέθηκε στην οικονομική επιτροπή εκτός ημερησίας διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back