ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διακοπές ρεύματος και νερού σε περιοχές του Δήμου Ζίτσας

Εικόνα του άρθρου Διακοπές ρεύματος και νερού σε περιοχές του Δήμου Ζίτσας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/07/2024, 11:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για την Παρασκευή 12 Ιουλίου ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών ως εξής:

Από ημ/νία και ώρα

Έως ημ/νία και ώρα

Δήμος/κοινότητα

Περιγραφή περιοχής

12/7/2024 8:00:00 πμ

12/7/2024 1:00:00 μμ

ΖΙΤΣΑΣ

Περίβλεπτος, Ασφάκα, οικ. Καρυών, Μεταμόρφωση, Χρυσόραχη, Βλαχάτανο, Βατατάδες, Γαβρισιοί, Λιγοψά, Πετσάλι, Πρωτόπαππα, Νεοχώρι, Άνω & Κάτω Λαψίστα και οι επιχειρήσεις εκκολαπτήρια Σιώπη, ΗΒΕ ΑΕ, ΧΗΤΟΣ, Αφοι Γραβάνη.


Οπότε, η διακοπή θα κόψει το ρεύμα στο αντλιοστάσιο και τις γεωτρήσεις του ΣΥΔΛΙ στο Νεοχώρι, με αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας τις ώρες που ανακοινώθηκαν από 08:00 π.μ έως 1:00 μ.μ και κατά συνέπεια διακοπή τροφοδοσίας δεξαμενών και διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς Νεοχώρι, Πρωτόπαππα, Ζίτσα, Καρίτσα, Δαφνόφυτο, Σακελλαρικό και Λίθινο του Δήμου Ζίτσας καθώς και (αντλιοστάσια) Μεταμόρφωση, Βατατάδες και Λιγοψά.

Στις ανωτέρω περιοχές υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί μείωση πίεσης στην υδροδότηση των κατοίκων ή και διακοπή και στις συνδέσεις ιδιωτών, επιχειρήσεις και πτηνοτροφεία από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις ανωτέρω περιοχές και πτηνοτροφεία στον κάμπο Λαψίστας – Νεοχωρίου – Πρωτόπαππας του Δήμου Ζίτσας.

Η αποκατάσταση της λειτουργίας των αντλιοστασίων θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά το πέρας των εργασιών ΔΕΔΔΗΕ, η υδροδότηση των κατοίκων σταδιακά μέχρι να γεμίσουνε οι δεξαμενές τις μεσημεριανές ώρες, σε χρόνο που μπορεί κατά περίπτωση να υπερβαίνει και τις τρεις ώρες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3