ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δήμος Μετσόβου: «Τρεις παρατάξεις πιο ενωμένες από ποτέ»

Εικόνα του άρθρου Δήμος Μετσόβου: «Τρεις παρατάξεις πιο ενωμένες από ποτέ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2023, 15:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Δύναμις Δημοτών» του Σπ. Βασιλείου, «Μέτσοβον Νέα Εποχή» του Θ. Σούλτη και «Προοπτική Ανάπτυξης» του Απ. Μπιτούνη: Τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Μετσόβου που με κοινή τους ανακοίνωση εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη δέσμευση του δημάρχου Κώστα Τζαφέα όσον αφορά την Κοινωφελή Επιχείρηση.

«Μετά από έναν περίπου χρόνο και αχρείαστη ταλαιπωρία του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι μόνο, ψηφίστηκε χθες ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Μετσόβου ο Διαχειριστικός Έλεγχος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μετσόβου με την έγκριση του προϋπολογισμού της εν λόγω δημοτικής επιχείρησης αλλά και τη δέσμευση του Δημάρχου για την άμεση ανάθεση στους ελεγκτές (βάση Απόφασης 17/2023 του ΔΣ Μετσόβου).

Χαιρετίζουμε την αλλαγή στάσης τόσο από τον δήμαρχο όσο και εν γένει από τη δημοτική αρχή και ευελπιστούμε να διεξαχθεί ομαλά ο εν λόγω έλεγχος προς όφελος όλων» τονίζεται.

Παράλληλα, οι τρεις παρατάξεις σημειώνουν ότι «είναι πιο ενωμένες από ποτέ» και ότι «με τον κοινό τους βηματισμό, απέδειξαν ότι με υπομονή και επιμονή μπορούν να πετύχουν πολλά». «Ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον οι τρεις παρατάξεις να πετύχουν ακόμα περισσότερα» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back