Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δήμος Δωδώνης: Αντιπλημμυρική…. Ιόνια οδός

Εικόνα του άρθρου Δήμος Δωδώνης: Αντιπλημμυρική…. Ιόνια οδός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/10/2017, 18:58
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης για τη δρομολόγηση αντιπλημμυρικών έργων σε περιοχές του Δήμου Δωδώνης από τις οποίες διέρχεται η Ιόνια οδός, θα προχωρήσει το υπουργείο Υποδομών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, κλιμάκιο μελετητών συνοδευόμενο από τον δήμαρχο Δωδώνης Χρήστο Ντακαλέτση πραγματοποίησε σήμερα αυτοψία σε κομβικά σημεία του λεκανοπεδίου προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από τη διέλευση της Ιόνιας Οδού. Η αυτοψία επικεντρώθηκε στο τμήμα από Κρυφοβό μέχρι Επισκοπικό και στην περιοχή του Τερόβου. Η επίσκεψη του κλιμακίου έγινε σε συνέχεια της συνάντησης που είχε προ ημερών ο κ. Ντακαλέτσης με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών Γιώργο Δέδε. Στη συνάντηση είχαν συζητηθεί εκτενώς τα προβλήματα από τα πλημμυρικά φαινόμενα, τα οποία επιτείνονται από τη διέλευση της Ιόνιας Οδού.

Η ανταπόκριση του υπουργείου, σύμφωνα πάντα με τη σχετική ανακοίνωση, ήταν άμεση και σήμερα το κλιμάκιο κατέγραψε επιτόπου την κατάσταση με απώτερο στόχο την εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης ώστε να δρομολογηθούν τα απαραίτητα έργα. Ο δήμαρχος Δωδώνης τονίζει σε δήλωσή του την ανάγκη για γρήγορη δρομολόγηση των απαραίτητων έργων από το υπουργείο προκειμένου να δοθούν οριστικές λύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3