ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δημ. Δημητρίου κατά του «ανίσχυρου αντιπολιτευόμενου»

Εικόνα του άρθρου Δημ. Δημητρίου κατά του «ανίσχυρου αντιπολιτευόμενου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/10/2019, 20:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ανίσχυρο αντιπολιτευόμενο» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Δημητρίου τον επικεφαλής της παράταξης «Ισχυρό Επιμελητήριο» Γρηγόρη Γκίκα, ο οποίος με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τον πρώτο ότι «στήνει φάμπρικα» με αφορμή τον προϋπολογισμό του 2020. Ο κ. Δημητρίου κατηγορεί επίσης τον κ. Γκίκα ότι ασχολείται μόνο με την προσωπική του προβολή.

Όσο για τον προϋπολογισμό, με αρκετό σαρκασμό, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρει: «Ο προϋπολογισμός σημαίνει ‘η καταγραφή των εσόδων και των εξόδων που αναμένεται να έχουμε στο άμεσο μέλλον’. Φανταζόμαστε, κάπως έτσι θα γίνεται και ο προϋπολογισμός στην επιχείρηση που διευθύνει εκτός αν δεν συμβουλεύεται  ελληνικές λογιστικές εταιρίες αλλά ελβετικές (σ.σ. με κεφαλαία)» τονίζει. Η επιχείρηση που διευθύνει ο κ. Γκίκας, είναι το υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Στο θέμα της ψηφοφορίας, για το οποίο ο κ. Γκίκας έκανε λόγο για «αλχημείες», ο κ. Δημητρίου επισημαίνει ότι η ψηφοφορία γίνεται επί των παρόντων «και όχι επί των παρόντων και όσων βρίσκονται σε χώρους εκτός αιθούσης ή στον πεζόδρομο της οδού Αραβαντινού». Όσο για τις υπόλοιπες αιχμές του κ. Γκίκα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου τον παραπέμπει στον πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου «και νούμερο 2 της παράταξής του» Δημήτρη Μπαράτσα για να τον ρωτήσει «πόσο κόστισαν τα ταξίδια, οι βόλτες στην Αλβανία, οι εκδόσεις, τα επιχειρηματικά δώρα και οι δεξιώσεις επί  των ημερών του και να μας ενημερώσει για τελικά αποτελέσματα και οφέλη όλων των παραπάνω». Υπενθυμίζει δε τη σημερινή ημερίδα για την επιχειρηματικότητα και τις νέες τεχνολογίες, το κόστος το οποίο θα καλυφθεί από την Τράπεζα Ηπείρου.

Για το νέο κτίριο του Επιμελητηρίου, ο κ. Δημητρίου ξεκαθαρίζει ότι θα προχωρήσει και «θα ακολουθηθεί η κάθε νόμιμη διαδικασία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back