Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δημ. Δημητρίου: «Η κανονικότητα που δεν ήρθε…»

Εικόνα του άρθρου Δημ. Δημητρίου: «Η κανονικότητα που δεν ήρθε…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/02/2023, 19:56
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την εκδήλωση κοπής της πίτας του πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, παρουσία του επιχειρηματικού κόσμου, πολιτικών προσώπων (όπως και υποψήφιων βουλευτών) και του μητροπολίτη.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου (και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ) Δημήτρης Δημητρίου ξεκίνησε τον χαιρετισμό του λέγοντας ότι μετά από τρία χρόνια πανδημίας, «η κανονικότητα που όλοι μας περιμέναμε, δεν ήρθε».

Μίλησε για τις δράσεις και τις παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου τα τελευταία χρόνια προς την κατεύθυνση στήριξης της επιχειρηματικότητας, υπογραμμίζοντας: «Για μένα προσωπικά αλλά και τα εκλεκτά μέλη της διοίκησης δεν υπήρχαν, επιχειρηματίες της μίας ή της άλλης πλευράς, υπήρχαν επιχειρηματίες που έπρεπε να υποστηριχθούν με κάθε τρόπο και υπήρχαν αιτήματα που έπρεπε να προωθηθούν όχι μόνο για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αλλά και για την αναπτυξιακή τους στρατηγική».

Πρόσθεσε δε με νόημα ότι «μέσα στις 40-50 οικογένειες της χώρας που πλουτίζουν… εμείς είμαστε στο δημιουργικό κομμάτι που σε πολλές των περιπτώσεων έχουμε απορροφήσει και τις όποιες αυξήσεις».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back