Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/09/2018, 23:59
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ένα μέτριο ματς ο ΠΑΣ προηγήθηκε, αλλά ο Παναθηναϊκός γύρισε το ματς σε 2-1. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πιο καλά το παιχνίδι, κράτησε τη μπάλα, αλλά λίγο το καλό στήσιμο του ΠΑΣ, λίγο οι κακές καιρικές συνθήκες, δεν επέτρεπαν περισσότερα. Ενώ λοιπόν ο Παναθηναϊκός είχε απόλυτο έλεγχο του ματς, ο Νικολιάς στο 23’ έδωσε στον Κριζμάν, αυτός δεν έπεσε ούτε από τον Μαυρομάτη, ούτε από τον Διούδη (που προσπάθησε να τον κρατήσει από το πόδι) και άνοιξε το σκορ. Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για φάουλ του Κροάτη πάνω στον τερματοφύλακα.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Βελλίδης έκανε κακή απόκρουση, ευτυχώς όμως γι αυτόν ο Κουρμπέλης έπεσε πάνω του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για φάουλ στον τερματοφύλακα.

Στο 41’ όμως, ο Χατζηγιοβάνης, καλύτερος του παιχνιδιού μαζί με τον Κουλιμπαλί, πετάχτηκε ανάμεσα σε Μιχαήλ και Τζημόπουλο και με ακινητοποιημένο τον Βελλίδη, ισοφάρισε.

Τα προβλήματα του ΠΑΣ στην άμυνα, ειδικά στις «ψηλές» και στημένες φάσεις, ήταν απόλυτα ορατά. Ο Λεό που και πάλι ήταν για πολύ ώρα ο καλύτερος του ΠΑΣ, μαζί με τον Κριζμάν, γύρισε την μπάλα στην περιοχή, στο 56’, όπου όμως πρόλαβε ο Μαυρομάτης.

Γενικά, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο γήπεδο και στο 59’ βρήκε την ευκαιρία που ήθελε. Ο Κουλιμπαλί (ξανα)πέρασε από δεξιά, ο Μακέντα πετάχτηκε ανάμεσα στους Μιχαήλ και Τζημόπουλο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα ακόμα ακυρωθέν γκολ, όταν ο Κουρμπέλης σκόραρε, αλλά ο διαιτητής έδειξε χέρι στην προσπάθειά του, στο 69’. Από το 72’ και μετά ο ΠΑΣ ανέβηκε, είχε δύο σουτ μέχρι το τέλος του ματς, αλλά δεν κατάφερε να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του γηπεδούχου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (66' Στάικος), Χατζηθεοδωρίδης (74' Καμπετσής), Μακέντα (77' Πούγγουρας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κρίζμαν, Τσικάρσκι, Λεό (58' Αθανασιάδης), Βιδάλ (77' Μυστακίδης), Σκόνδρας (70' Κούζικ), Νικολιάς.


FcTables.com


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back