ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν συνέρχεται…

Εικόνα του άρθρου Δεν συνέρχεται…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/01/2018, 23:37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρότι ξεκίνησε πολύ δυνατά ο ΠΑΣ, προδόθηκε από την άμυνά του και ηττήθηκε με 1-2 από τη Λάρισα, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά, πίεσε την ΑΕΛ και με τον Κόντε σε κέφια, απείλησε επανειλημμένα. Προηγήθηκε στο 13’ με τον ισπανό επιθετικό, ο οποίος πρώτα «δοκίμασε» στην ίδια φάση δύο φορές τον Μπόζοβιτς, ο οποίος έκανε μεγάλες αποκρούσεις. Ωστόσο, στη σέντρα του Καρανίκα, ο Κόντε δεν άφησε περιθώρια στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ και άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΣ στη συνέχεια υποχώρησε και στο 28’, ο Μπουκουβάλας δεν απομάκρυνε σωστά (παίζοντας και πάλι στην απέναντι από τη φυσική του θέση), ο Μιχαήλ δεν μπόρεσε να κόψει το Ναζλίδη και ο Μασούρας ισοφάρισε.  Σταδιακά η ΑΕΛ πήρε και την κατοχή, με τον ΠΑΣ να χρειάζεται… τρένο για να συνδέσει τις γραμμές του και τον Κόντε να προσπαθεί μόνος ουσιαστικά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μασούρας έκανε δύο τα γκολ του ανατρέποντας το σκορ. Αυτή τη φορά ο Ναζλίδης έπιασε την κεφαλιά, ο Περιστερίδης απέκρουσε ασθενώς, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και γύρισε στον επιθετικό της ΑΕΛ που έκανε το 1-2. Για άλλη μια φορά, οι κεντρικοί αμυντικοί του ΠΑΣ δεν μπόρεσαν να κόψουν τη μπάλα.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε για λίγη ώρα με ορθολογικό τρόπο, όπως στο 68’ που ο Χαλκιαδάκης κόπηκε την τελευταία στιγμή, μετά την ωραία πάσα του Γιάκου και στη συνέχεια το παιχνίδι «κάθισε». Μόνο στο 82’ ο ΠΑΣ άγγιξε την ισοφάριση με τον Κόντε που έστειλε την κεφαλιά λίγο άουτ.  

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back