ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Δεν θα περάσει ο αυταρχισμός»

Εικόνα του άρθρου «Δεν θα περάσει ο αυταρχισμός»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/12/2020, 14:37
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η επιτροπή Οργανώσεων, Εργατικών-Φοιτητικών Συλλογικοτήτων Ιωαννίνων καλεί σε συγκέντρωση με τα απαραίτητα και επιβεβλημένα μέτρα προστασίας, στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 10 Δεκεμβρίου, 17.00.

Ο λόγος είναι τα αστυνομικά μέτρα και τα γεγονότα της 6ης Δεκεμβρίου, σε συνάρτηση με όσα έγιναν στις 17 και 26 Νοεμβρίου. «Για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα, η κυβέρνηση καταφέρνει να αποκαλυφθεί στα μάτια κάθε δημοκρατικού ανθρώπου. Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης, για λογαριασμό του συστήματος, να απαγορεύσει την πολιτική δράση και να την ποινικοποιήσει με γελοία επιχειρήματα, όταν έχει αφήσει ανοχύρωτο το λαό με την εγκληματική πολιτική της στην υγεία» αναφέρει η επιτροπή στο κάλεσμά της.

Συμπληρώνει δε ότι «όλοι έχουν αντιληφθεί ότι τα αστυνομικά μέτρα δεν έχουν καμιά σχέση με την πανδημία. Οι διαδηλωτές τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας των ίδιων και του κοινωνικού συνόλου, τη στιγμή που η κυβέρνηση τους εκθέτει σε κίνδυνο και εγκληματεί απέναντι στο λαό. Τα μέτρα έχουν στόχο την τρομοκράτηση και την υποταγή του λαού στις επιταγές του μεγάλου κεφαλαίου, που με κυνικό και αδιάντροπο τρόπο προωθεί η κυβέρνηση».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back