Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Δεν παρασυρθήκατε από τις σειρήνες του λαϊκισμού»

Εικόνα του άρθρου «Δεν παρασυρθήκατε από τις σειρήνες του λαϊκισμού»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/01/2023, 17:52
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Συσπείρωση» και «ήπιους τόνους» στον δρόμο προς την επόμενη εκλογική αναμέτρηση ζήτησε ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Σταύρος Καλογιάννης στην εκδήλωση κοπής της πίτας που διοργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Κόνιτσας.

Ο κ. Καλογιάννης, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους παρόντες για τη στήριξη στη ΝΔ αλλά και στο πρόσωπό του. «Παρά τις δυσκολίες, παρά τα λάθη, δεν παρασυρθήκατε από τις σειρήνες του λαϊκισμού, παραμένετε πιστοί στην ιδεολογία, στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει διαχρονικά η ΝΔ. Θέλω να σας ευχαριστήσω επίσης, γιατί με στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Τιμώ την εμπιστοσύνη σας, δουλεύοντας σκληρά γι’ αυτόν τον τόπο, με θέσεις και ρεαλιστικές προτάσεις, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε θέματα υλοποίησης έργων υποδομής, μικρών και μεγάλων, ιδίως των οδικών αξόνων».

Ο βουλευτής είπε επίσης ότι η κυβέρνηση της ΝΔ τα τρία αυτά χρόνια πέρασε «πρωτοφανείς κρίσεις: μεταναστευτικό, κορονοϊός, ενεργειακή κρίση, πληθωρισμός. Η κυβέρνηση έχει διαθέσει περισσότερα από 50 δις ευρώ για να μετριάσει τις μεγάλες επιπτώσεις από τις κρίσεις. Γι’ αυτό και αντέξαμε». «Από εδώ και πέρα πρέπει να διαφυλαχθούν όσα με θυσίες πετύχαμε, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Πρωταρχικός στόχος τους επόμενους μήνες για την οικονομία είναι η επενδυτική βαθμίδα. Να επιστρέψουμε σε πρωτογενή πλεονάσματα που θα διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους. Γι’ αυτό είναι κρίσιμες οι επόμενες εκλογές».

Το σαββατοκύριακο ο κ. Καλογιάννης βρέθηκε σε διάφορες κοινότητες των Δήμων Βορείων Τζουμέρκων, Πωγωνίου και Κόνιτσας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3