Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Δεν έχουμε ανάγκη το παραβάν»

Εικόνα του άρθρου «Δεν έχουμε ανάγκη το παραβάν»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/03/2019, 17:08
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην τελετή «αποφοίτησης» του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος βρέθκαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πρέντζας και η υποψήφια δήμαρχος Όλυ Τσουμάνη, της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Σε κοινή τους δήλωση τονίζουν μεταξύ άλλων ότι «αυτό που έχουν ανάγκη οι χρήστες δεν είναι η εποπτεία στο θάνατό τους, ούτε η δήθεν ελευθερία τους να κάνουν χρήση, αλλά η δυνατότητά τους να απεξαρτηθούν και να επανενταχθούν στην κοινωνία».

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι κατά των Χώρων Εποπτευόμενης Χρήσης και προσθέτει επίσης ότι «αυτό που έχει ανάγκη ο λαός µας και τα παιδιά του δεν είναι ένα παραβάν να κρύβουν το πρόβλημα, το φόβο ή τη ντροπή τους, αλλά να ζουν σε μια κοινωνία που τα ναρκωτικά δεν θα έχουν θέση»

Ο κ. Πρέντζας κατήγγειλε επίσης τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη ότι «την ίδια ώρα που η ΝΔ δηλώνει ότι θα ψηφίσει τους ΧΕΧ στη Βουλή ο περιφερειάρχης της στην Ήπειρο εμφανίζεται υπέρμαχος των στεγνών προγραμμάτων. Στην πράξη όμως τα υπονομεύει με την πρόταση για χρηματοδότηση με ευρωπαϊκά προγράμματα διετούς διάρκειας στο ΚΕΘΕΑ καθώς για τους χρήστες μια από τις πιο σημαντικές παραμέτρους είναι η μόνιμη και διαρκείς παρουσία προσωπικού κατά την απεξάρτηση».  




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back