Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί»

Εικόνα του άρθρου «Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/05/2019, 11:40
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Η Αριστερή Παρέμβαση Ηπείρου ευχαριστεί τους ψηφοφόρους για την επιλογή τους, που την έβαλε στο περιφερειακό συμβούλιο με μια έδρα και το Νίκο Ζήκο.

«Η πλήρης στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ντόπιου κεφαλαίου , οι μηχανισμοί της  εξουσίας και των εξυπηρετήσεων που έχει στήσει ο Αλ. Καχριμάνης του έδωσαν νέα αυτοδυναμία στο περιφερειακό συμβούλιο» συμπεραίνει η παράταξη και προσθέτει: «Οι εναλλακτικές προτάσεις διαχείρισης της αντιλαϊκής πολιτικής των Δημητρίου, Ζάψα και Ριζόπουλου κατέρρευσαν και δεν έπεισαν τα κυρίαρχα στρώματα των επιχειρηματικών συμφερόντων που θέλουν να κάνουν δουλειές στη περιοχή μας.  Αυτό πραγματοποιήθηκε  και με ανοχή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (αγαστή συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα ΣΥΡΙΖΑ-Καχριμάνη), αλλά και με την αλληλοϋποστήριξη υποψήφιων δημάρχων όλων των αποχρώσεων».

Επίσης, χαιρετίζουν την εκλογή περιφερειακών συμβούλων των δυνάμεων «της μαχόμενης και  αντικαπιταλιστικής αριστεράς σε όλες τις περιφέρειες της χώρας» και καταλήγει: «Δε θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί . Θα μας βρίσκουν απέναντι στα αντιλαϊκά τους σχέδια».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back