ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

C.Ioannina: Δεύτερο ραντεβού και λειτουργία χώρου, προσεχώς

Εικόνα του άρθρου C.Ioannina: Δεύτερο ραντεβού και λειτουργία χώρου, προσεχώς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/02/2023, 17:35
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη δεύτερη συνάντησή της έκανε η ομάδα C.Ioannina, την περασμένη εβδομάδα, στο Θυμωμένο Πορτραίτο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «στη διαβούλευση συμμετείχαν προγραμματιστές, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, οικονομολόγοι, διαφημιστές, σχεδιαστές, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου».

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ και αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Γιάννης Τσίμαρης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ζωγράφος, ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «ΦΩΣ» Λάμπρος Γεωργόπουλος.

 «Εξ αρχής, στόχος της ομάδας C.Ioannina ήταν να συσπειρώσει τον κόσμο της τεχνολογίας και τους ψηφιακούς νομάδες ώστε να συμβάλλει στην ανάπτυξη των Ιωαννίνων ως περιφερειακού κόμβου τεχνολογίας και καινοτομίας. Η παρουσία και το ενδιαφέρον του κόσμου στη δεύτερη εκδήλωση μας δείχνουν ότι η πόλη αφενός έχει ανάγκη τέτοιες ανοιχτές συζητήσεις, αφετέρου ότι εμείς κινούμαστε σε σωστή κατεύθυνση», δήλωσε η Ειρήνη Μαραγκός, ιδρυτικό μέλος της ομάδας C.Ioannina, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, η ομάδα αναφέρει ότι ο συνεργατικός χώρος της «αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το πρώτο τρίμηνο του 2023, στο κέντρο των Ιωαννίνων» με στήριξη από τον Δήμο Ιωαννιτών και διάφορες επιχειρήσεις.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3