CheeseCulT, ημερίδα από τη Γαλακτοκομική

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/07/2021, 20:35

Η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα του έργου CheeseCulT, με θέματα την ανάπτυξη του «Δρόμου του Τυριού», της διαδρομής για το τυρί που θα αναπτυχθεί στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας - Αλβανίας και τις δυνατότητες δικτύωσης για παραγωγούς, τουριστικές εταιρείες και άλλους ενδιαφερόμενους μέσω της ενεργού συμμετοχής τους στο «Δρόμο του Τυριού» .

Η ημερίδα θα γίνει στις 8 Ιουλίου στις 10:00 π.μ. μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και για τη συμμετοχή σας θα βρείτε στο site του έργου https://cheesecult.eu/

Σύνδεσμος εγγραφών: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_fMW2go18S2iO969sMwNSJQ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back