ΕΛΛΑΔΑ

#cancelbigbrothergr

Εικόνα του άρθρου #cancelbigbrothergr
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/09/2020, 11:37
ΕΛΛΑΔΑ

Το hashtag #cancelbigbrothergr είναι η μεγαλύτερη τάση στο ελληνικό twitter τις τελευταίες ώρες, εξαιτίας των εμετικών διαλόγων μεταξύ παικτών και ειδικότερα, του Αντώνη Αλεξανδρίδη, μετά την παρακάτω ατάκα του τελευταίου «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Ο διάλογος «έπαιξε» στο live streaming του (απαράδεκτου, έτσι και αλλιώς) προγράμματος, καθώς δεν αρκούσε η ώρα προβολής, θα πρέπει όντως οι θεατές να βλέπουν επί 24ωρου βάσεως τι κάνουν οι «παίκτες».

Το live streaming διακόπηκε μετά την ατάκα που ειπώθηκε σε ανδρική ομήγυρη, χωρίς να αντιδράσει κανείς αρνητικά. Η αντίδραση όμως για την προαγωγή της κουλτούρας του βιασμού, ειδικά με τέτοια μέσα, ήταν καταιγιστική.

Μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, έγινε μέχρι και κυβερνητική παρέμβαση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με tweet, ζήτησε να παρέμβει το ΕΣΡ (που δεν έδειξε ιδιαίτερα αντακλαστικά, αρχικά…):


 

Λίγη ώρα αργότερα, ο παίκτης τέθηκε εκτός εκπομπής.

Επίσης, ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε δική του ανάρτηση έγραψε:

Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός.#cancelbigbrothergr

— Δημήτρης Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) September 6, 2020

H αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Ζέφη Δημαδάμα, πρόσθεσε:



Το ρεύμα των αντιδράσεων παρέσυρε ήδη αρκετούς από τους χορηγούς της εκπομπής, που ανακοινώνουν από χτες την απόσυρση της χορηγίας τους. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back