Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Βρέχει κεφτέδες» και μια ομιλία για τη διατροφή

Εικόνα του άρθρου «Βρέχει κεφτέδες» και μια ομιλία για τη διατροφή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/10/2022, 19:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δράση ενημέρωσης για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με την Εταιρεία Μεταβολισμού, Διατροφής και Ευζωίας (ΕΜΕΔΕ), την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, από τις 11:00 έως τις 13:00), στο Μουσείο Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων.

Η δράση περιλαμβάνει σύντομη ενημερωτική ομιλία του κλινικού διαιτολόγου, μέλους της ΕΜΕΔΕ, Χρήστου Δερδεμέζη, με τίτλο «Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Ένα διαχρονικό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες». Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσει τους συμμετέχοντες για την αξία της σωστής διατροφής αλλά και για την αναγκαιότητα της πρόσβασης σε θρεπτικά τρόφιμα.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Βρέχει Κεφτέδες» (ΗΠΑ | 2009 | Διάρκεια: 90’). Στην ταινία, που θα προβληθεί  μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, ο φιλόδοξος εφευρέτης Φλιντ Λόκγουντ πρέπει να αποτρέψει μια λαχταριστή καταστροφή γιγαντιαίων διαστάσεων ύστερα από τη δημιουργία μιας μηχανής που προκαλεί βροχή κάθε λογής εδεσμάτων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά εκτός Τρίτης, 10.00-18:00).  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back