ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βίκος Street Relays στις 10 Ιουνίου

Εικόνα του άρθρου Βίκος Street Relays στις 10 Ιουνίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/05/2017, 23:59
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για τη διοργάνωση «Βίκος Street Relays» ετοιμάζονται τα Γιάννενα στις 10 Ιουνίου. Οι δρομείς θα διανύσουν τη γνωστή πια διαδρομή του «Γύρου του Κάστρου», με εκκίνηση από την πλατεία Μαβίλη, στις 18:00.

Πέραν του αγωνιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, η διοργάνωση έχει «και έντονη φιλανθρωπική χροιά, καθώς σημαντικό μέρος των εσόδων από τις εγγραφές των συμμετεχόντων θα διατεθεί για να στηριχθούν οικονομικά αλλά και επικοινωνιακά οι προσπάθειες της ΕΛΕΠΑΠ» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο www.hermes-events.org μέχρι την Τετάρτη 7 Ιουνίου. Δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώνονται και παραδίδονται έως την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» και ώρες 16:00-20:00 καθημερινά. Παραλαβή υλικού και τελικές εγγραφές την  Παρασκευή 12:00-20:00, από τη γραμματεία των αγώνων στο ξενοδοχείο Du Lac. Παραλαβή εξοπλισμού το Σάββατο 10 Ιουνίου, 10:00-16:00, από την γραμματεία των αγώνων στην πλατεία Μαβίλη. Για περισσότερες πληροφορίες στο email: info@relays.gr ή στα social media. https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece, https://twitter.com/StreetRelays, https://www.instagram.com/street_relays.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back