Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βίκος Street Relays: Ποιοι κέρδισαν

Εικόνα του άρθρου Βίκος Street Relays: Ποιοι κέρδισαν
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/06/2017, 22:46
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για άλλη μια χρονιά, τα Βίκος Street Relays έδωσαν το παρών στην πόλη των Ιωαννίνων (10 Ιουνίου), με τις τοπικές αρχές να μην απουσιάζουν από τη διοργάνωση αυτή, της οποίας μέρος των εσόδων πάνε στην ΕΛΕΠΑΠ.

«Φέτος το ενδιαφέρον ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί στην διοργάνωση για πολλά χρόνια ακόμα και ευχόμαστε να τα εκατοστίσει», δήλωσε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας. Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας επισήμανε: «Πρέπει αυτές οι διοργανώσεις να στηρίζονται από τις αρχές. Βγάζουν τον κόσμο στο δρόμο για καλό σκοπό. Η προσφορά των Βίκος Street Relays στην ΕΛΕΠΑΠ φέτος είναι σημαντική και ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που ήρθε σε αυτούς τους αγώνες αλληλεγγύης». Το «ευχαριστώ» της απηύθυνε και η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων Νατάσα Μπέγκα.

Ο διευθυντής των αγώνων Βίκος Street Relays, Νότης Παπούλιας, μίλησε για τη σημασία «να σηκώσουμε όλον τον κόσμο από τον καναπέ του και τους νέους ανθρώπους από την καρέκλα της καφετέριας. Έστω και για λίγο να τους έχουμε κοντά μας. Να τους δείξουμε ότι ο αθλητισμός εκτός από γιορτή είναι και προσφορά. Διότι τα Βίκος Street Relays προσφέροντας το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους στα ιδρύματα σε κάθε πόλη, δείχνουν τον κοινωνικό τους χαρακτήρα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στα 4Χ2500 στους άνδρες νικήτρια ομάδα ήταν από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων αποτελούμενη από τους  Γεωργίου,  Κολιό, Λιγώνη,  Βλάχα (31:33’’). Στις γυναίκες επικράτησε επίσης η ομάδα της ΑΓΣ Ιωαννίνων με 40:48’’ με Καρκαμπούνα, Σκανδάλη, Μεντή, Μάκου. Στη μικτή ομάδα με χρόνο 36:18’’ την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων με τους Γιώργο Γραμμενιάτη, Αγγέλη, Αριστείδη Γραμμενιάτη και Ζιώγα.

Στα 2Χ5000 στους άνδρες οι Αυγήτας και Μπαρμπαγιάννης του Phisio Active με 33:42’’ ήταν πρώτοι, στις γυναίκες Κοψίδα και Στουρνάρα της Novasports Running Team έκοψαν την κορδέλα πρώτες με χρόνο 49:48’’ και τέλος στη μικτή Δημάκος και Γκίκου με 38:28’’ πήραν την πρώτη θέση.

Τέλος στα 10 χλμ πρώτος ήταν ο Σταμάτης με 36:47’’ και στις γυναίκες η Μπούγια με 44:52’’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site των Bίκος Street Relays (http://relays.gr/).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back