Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η ξεχωριστή συμμετοχή της Renault στα Βίκος Street Relays

Εικόνα του άρθρου Η ξεχωριστή συμμετοχή της Renault στα Βίκος Street Relays
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/06/2017, 22:22
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Renault, υποστηρίζοντας για δεύτερη χρονιά τα Βίκος Street Relays δίνει το στίγμα της ως μία εταιρεία με απόλυτα ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα ο οποίος τονίζεται και μέσω της υπογραφής της Passion for Life.

Με αφετηρία τον αγώνα των Βίκος Street Relays που θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα το Σάββατο 10 Ιουνίου, η Renault ξεκινά ένα διαφορετικό διαγωνισμό οικονομίας καυσίμου με στόχο να προβάλει τα οφέλη της σωστής οδήγησης.

Το Renault ECO2 Challenge απευθύνεται σε όλους όσους θα συμμετέχουν ως δρομείς στον αγώνα και τους προ(σ)καλεί να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της Renault γύρω από το Κάστρο της πόλης ακριβώς δηλαδή στη διαδρομή που θα τρέξουν- επιτυγχάνοντας την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου. 

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν στο πλευρό τους τόσο τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της Renault, όσο και το προηγμένο σύστημα ECO2 της εταιρείας, το οποίο εκτός από τον περιορισμό της κατανάλωσης δίνει πληροφορίες-συμβουλές σε πραγματικό χρόνο ώστε ο οδηγός να βελτιώσει τον τρόπο οδήγησης του.

Με αφετηρία το ξενοδοχείο Du Lac όπου την Παρασκευή 9 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές για τον αγώνα, από τις 14:30 έως και τις 19:00 οι αθλητές θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε αυτό τον ξεχωριστό διαγωνισμό κάνοντας παράλληλα και μια πρώτη αναγνώριση της διαδρομής που θα τρέξουν την επομένη ημέρα. 

Με βάση την κατανάλωση που θα πετύχουν, αλλά και τη βαθμολογία που βγάζει το σύστημα ECO2 στη οθόνη του R-Link2 θα ανακηρυχτεί ο νικητής του 1ου Renault ECO2 Challenge, τον οποίο θα περιμένει και μία ξεχωριστή έκπληξη από το νέο Renault MEGANE.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back