ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Βαριά βιομηχανία» το Πανεπιστημιακό…

Εικόνα του άρθρου «Βαριά βιομηχανία» το Πανεπιστημιακό…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2019, 15:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επισκέφθηκε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη και συναντήθηκε εκεί με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζόμενων.

«Κοινή διαπίστωση αποτέλεσε πως μια σειρά δράσεων έχουν συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό, την ανάπτυξη και την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου. Σε αυτές περιλαμβάνεται η νέα εγκατάσταση φυσικού αερίου για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών, επένδυση που θα αποφέρει όφελος 700.000 ευρώ ετησίως, η λειτουργία της 4ης πτέρυγας, η προγραμματισμένη λειτουργία της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας και η εγκατάσταση νέου εξοπλισμού για σύγχρονες μεθόδους απεικονιστικής διάγνωσης (PET Scan)» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα σχεδόν, η ΔΑΚΕ εργαζόμενων στη δική της ανακοίνωση καταφέρεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της διοίκησης

Η κα Τζούφη χαρακτήρισε το νοσοκομείο «της βαριάς βιομηχανίας της περιοχής» και τόνισε ότι «πρέπει να ενισχυθεί με ανθρώπινο δυναμικό, δηλαδή με μόνιμο και επικουρικό προσωπικό, ενώ τόνισε πως πρέπει να παραμείνουν στη θέση τους οι εργαζόμενοι που απασχολούνται μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης».

Αναφέρθηκε επίσης στην ίδρυση και λειτουργία κλινικών, αλλά και στην «ανάγκη διαχωρισμού της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ώστε να αποφευχθούν γραφειοκρατικές δυσλειτουργίες που επιβαρύνουν την καθημερινή λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της περιοχής».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back