ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Athleisure style: 3 τρόποι για να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας

Εικόνα του άρθρου Athleisure style: 3 τρόποι για να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/02/2023, 22:00
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Ένα από τα πιο hot trends στον χώρο της μόδας είναι αναμφισβήτητα το athleisure style, το οποίο άνετο και κομψό έχει κυριαρχήσει τόσο τα fashion catwalks, όσο και στα Instagram posts των μεγαλύτερων fashion influences. Αν αγαπάτε την μόδα, αλλά και τα επιμελώς ατημέλητα looks, τότε δεν έχετε παρά να βρείτε παρακάτω τους πιο ωραίους τρόπους για να εντάξετε στην καθημερινότητά σας αυτό το fashion trend και να ξεχωρίσετε για το στυλ σας!

Athleisure style στο γραφείο 

Μπορεί η αμφίεση στον χώρο εργασίας να έχει συνδυαστεί με επίσημα ενδύματα και ρούχα που αποπνέουν την κλασική αισθητική, ωστόσο τίποτα δεν σας εμποδίζει από το να υιοθετήσετε το athleisure style στις casual Fridays στο γραφείο. Συνδυάστε το αγαπημένο σας κολάν με ένα oversized πουκάμισο, κάντε layering με κάποιο φούτερ ή πλεκτό πουλόβερ και ολοκληρώστε το στυλ σας με chunky sneakers, την απόλυτη τάση της σεζόν όσον αφορά τα γυναικεία υποδήματα. Αν θέλετε να δώσετε ένα πιο επίσημο στοιχείο στο κατά τα άλλα αθλητικό look σας, τότε μπορείτε να αντικαταστήσετε τα sneakers σας με ένα ζευγάρι κομψά loafers που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Athleisure style για ψώνια 

Όταν πηγαίνετε για ψώνια, θέλετε τα ρούχα σας να είναι άνετα, ζεστά και να σας χαρίζουν ελευθερία κινήσεων ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανέμελη τις αγορές σας. Ωστόσο συχνά συνδυάζετε τα ψώνια με έναν γρήγορο καφέ με τις κολλητές σας και φυσικά θέλετε να είστε στιλάτη και εντυπωσιακή σε αυτή την casual έξοδο. Σε αυτές τις περιπτώσεις το athleisure style είναι όλα όσα χρειάζεστε! Επιλέξτε ένα σετ φόρμες γυναικείες σε αποχρώσεις που να σας αρέσουν και να σας ταιριάζουν και συνδυάστε το με ένα μακρύ παλτό σε ταιριαστές αποχρώσεις ή χρώματα που να δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Φορέστε minimal κοσμήματα, όπως διακριτικούς μικρούς κρίκους ή λεπτά κολιέ, πάρτε την αγαπημένη σας belt bag και ολοκληρώστε το look σας με sneakers ίδιας απόχρωσης με το παλτό ή τις φόρμες σας ώστε να έχετε μια ενιαία και αρμονική εικόνα.

Athleisure style στην βραδινή σας έξοδο 

Όταν αποφασίζετε να πάτε σινεμά με την παρέα σας πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να καταλήξετε σε κάποιο μπαρ για ποτό ή να κάνετε μια χαλαρή έξοδο για φαγητό μετά την προβολή. Μην χάνετε την άνεσή σας κατά την βραδινή σας έξοδο και υιοθετήστε το athleisure look, δίνοντάς του την δική σας πινελιά. Φορέστε ένα άνετο, δερμάτινο κολάν και συνδυάστε το με ένα εντυπωσιακό τοπ πάνω από το οποίο θα φορέσετε το αγαπημένο σας φούτερ. Συμπληρώστε την εμφάνισή σας με ένα δερμάτινο jacket σε ροκ ύφος, αλλά και με τα μοδάτα αρβυλάκια σας που θα απογειώσουν το look σας. Είστε έτοιμη να εντυπωσιάσετε!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back