ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Men’s style: 3 τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2023 στην μόδα

Εικόνα του άρθρου Men’s style: 3 τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2023 στην μόδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/03/2023, 22:00
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Μπορεί η μόδα να κάνει κύκλους, όμως ποτέ δεν μένει στατική. Οι τάσεις κάθε σεζόν είναι διαφορετικές και αυτό το στοιχείο είναι που κάνει τον κόσμο της μόδας τόσο ενδιαφέρον και μυστηριώδη. Είτε αγαπάς την μόδα όσο και εμείς, είτε θέλεις απλώς να γνωρίζεις τις επικρατούσες τάσεις κάθε σεζόν ώστε να δημιουργείς κομψά και μοντέρνα looks, βρες παρακάτω τα 3 fashion trends που θα κυριαρχήσουν αυτή την σεζόν και ξεχώρισε για το στυλ σου.

Τα έντονα χρώματα είναι must 

Αν τα χρώματα και κυρίως τα έντονα, φανταχτερά χρώματα δεν είναι ήδη μέρος της γκαρνταρόμπας σου, τότε μήπως ήρθε η ώρα να γίνουν; Χαρούμενα και παιχνιδιάρικα, τα χρώματα σου φτιάχνουν πάντα την διάθεση και αποτελούν την απόλυτη τάση της σεζόν για το ντύσιμό σου. Αν δεν είσαι αρκετά τολμηρός ώστε να παίξεις με τις αποχρώσεις και να δημιουργήσεις μονοχρωματικά looks ή δεν θέλεις να εντάξεις τόσο δυναμικά το χρώμα στις εμφανίσεις σου, μερικές colorful λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν το look σου να φαίνεται άκρως trendy. Επίλεξε chunky sneakers σε neon χρώματα, όπως πορτοκαλί ή φουξ, φούτερ ανδρικά https://nonameathens.com/fouter-zaketes/ με έντονες στάμπες, αλλά και ζώνες, κασκόλ και φουλάρια που τραβούν τα βλέμματα χάρη στα χρώματά τους. Διακριτικό, statement ή total colorful look, η επιλογή είναι δική σου. 

Τα φαρδιά παντελόνια είναι trendy 

Τα baggy παντελόνια σε διάφορες εκδοχές είναι κάθε εποχή στην μόδα, ωστόσο φέτος βρίσκονται στην λίστα με τα top trends που πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσεις. Έχουν ήδη κατακτήσει τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας παγκοσμίως, αλλά και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήρθε η ώρα να κατακτήσουν την ντουλάπα σου. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε φαρδιά παντελόνια με τσέπες, με ιδιαίτερα λογότυπα, με ξεχωριστά υφάσματα, αλλά και κλασικά baggy παντελόνια φόρμας που θα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου t-shirts.

Η γούνα έχει την τιμητική της

Η γούνα είναι ένα υπέροχο υλικό που μπορεί να κάνει level up οποιοδήποτε look σου με τον πιο εύκολο και εντυπωσιακό τρόπο. Φυσικά όταν μιλάμε για γούνες αναφερόμαστε σε γούνες συνθετικές που μπορείς να βρεις στο εμπόριο και φέτος σου προτείνουμε να μπεις στην διαδικασία να τις ψάξεις αν θέλεις να βρίσκεσαι μέσα στην μόδα. Κατά την αναζήτησή σου στα μαγαζιά θα βρεις από μακριά παλτό γούνα, μέχρι jacket με λεπτομέρειες γούνας στην μακρυμάνικη ή κοντομάνικη εκδοχή τους. Συμβουλή μας είναι να προτιμήσεις ένα σκούρο καφέ leather jacket με λεπτομέρειες γούνας σε ανοιχτόχρωμη καφέ απόχρωση. Μπορείς να το συνδυάσεις με πουκάμισα ανδρικά https://nonameathens.com/shirts/, πλεκτά πουλόβερ ή ακόμη και με t-shirts και να ξεχωρίσεις!

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back