Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 17-12-2018, 16:41
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών τού Πανεπιστημίου Harvard, οργανώνει επιμορφωτική ημερίδα το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί στο σχολείο, στους Λογγάδες, παρουσία του καθηγητή Γιώργου Μπαμπινιώτη. Η ημερίδα αφορά τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όχι μόνο των Αρσακείων Σχολείων, αλλά και άλλων δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων, καθώς και, γενικότερα, για μέλη τής επιστημονικής και ερευνητικής κοινότητας.

Ο κ. Μπαμπινιώτης, πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής, θα μιλήσει στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν ο Γκρέγκορυ Νάγκυ, καθηγητής Κλασικής Ελληνικής Φιλολογίας στην Έδρα Francis Jones, καθηγητής Συγκριτικής Λογοτεχνίας του Χάρβαρντ και διευθυντής τού Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Χάρβαρντ στην Ουάσιγκτον, καθώς και ο Γιάννης Πετρόπουλος, καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στο ΔΠΘ και διευθυντής του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Χάρβαρντ στην Ελλάδα, ο οποίος θα συντονίσει και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιάσουν προτάσεις σχετικές με το θέμα της ημερίδας οι εκπαιδευτικοί των Αρσακείων Σχολείων Ιωαννίνων

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία. Για τη χρήση ακουστικών απαιτείται δελτίο ταυτότητας. Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: https://hmerides.arsakeio.gr200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso solidus