ΑΡΠΗ: «Το λιμάνι πουλήθηκε σε τιμή ευκαιρίας»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/10/2023, 16:01

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο, με αφορμή την εκχώρηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, τονίζει με ανακοίνωσή της ότι «ο κόπος του εργαζόμενου λαού περνά στα χέρια του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου. Μόνο ο λαός μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια τους. Και θα το κάνει όσος καιρός κι αν χρειαστεί.

Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και τα παράλια της Θεσπρωτίας πουλήθηκαν σε τιμή ευκαιρίας, όπως το εμπορικό λιμάνι της Θεσσαλονίκης, του Πειραιά, της Καβάλας και του Αστακού, σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Σημειώνει επίσης ότι «τίποτα δεν κέρδισε η Ηγουμενίτσα και ο λαός της από τη λειτουργία το λιμανιού. Μόνο τον καπνό από τα φουγάρα… Σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ με μεγάλη της χαρά και τυμπανοκρουσίες εξαργυρώνει τις μνημονιακές επιταγές και χαρίζει το λιμάνι, με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και τα άλλα συστημικά κόμματα να συναινούν. Οι δικοί μας τοπικοί άρχοντες όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έκαναν το παραμικρό για αυτό το δημόσιο χαρακτήρα που πρέπει να έχει το λιμάνι, παρά μόνον βόλευαν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back