ΗΠΕΙΡΟΣ

Σε περιοδείες η ΑΡΠΗ

Εικόνα του άρθρου Σε περιοδείες η ΑΡΠΗ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/12/2018, 23:12
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ξεκίνησε τις περιοδείες στην Ήπειρο η Αριστερή Παρέμβαση, ενόψει των τοπικών εκλογών του Μαρίου.

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου μέλη της και ο επικεφαλής Νίκος Ζήκος επισκέφθηκαν την Άρτα. «Με το νέο νόμο ονόματι ‘Κλεισθένης’ αίρονται και τα τελευταία νομοθετικά κωλύματα μετατροπής των Δήμων και των Περιφερειών σε μακρύ χέρι ενός κράτους φορομπηχτικού, εισπρακτικού και υποστηρικτή των επιχειρηματικών συμφερόντων» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζήκος, προσθέτοντας ότι «η ΑΡΠΗ βρέθηκε στο δρόμο μπροστά σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα στην Ήπειρο. Διατυπώνει ένα πρόγραμμα πάλης και σύγκρουσης με τον καπιταλιστικό ‘μονόδρομο’ και μεταφέρει τη φωνή της αντίστασης και ανατροπής των λαϊκών στρωμάτων μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο».

Ο Βαγγέλης Νάνος, μέλος της γραμματείας της ΑΡΠΗ πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι «οι παρατάξεις των Καχριμάνη-Ριζόπουλου-Ζάψα-Δημητρίου με διαφορετική ταχύτητα και βαθμό συμβολής η καθεμιά θα κάνουν τα πάντα για να ρίξουν το βάρος της καπιταλιστικής κρίσης στις πλάτες της εργατικής τάξης και των μεσαίων πληττομένων στρωμάτων».  Ειδική αναφορά έκανε στο «έγκλημα της έρευνας-εξόρυξης υδρογονανθράκων».

Την ίδια ώρα κλιμάκιο της ΑΡ.ΠΗ περιόδευσε στη Παραμυθιά μοιράζοντας διακηρύξεις στην αγορά της πόλης. Το επόμενο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου οι εξορμήσεις θα συνεχιστούν σε περιοχές των Ιωαννίνων και της Πρέβεζας.

Η ΑΡ.Π.Η προγραμματίζει συγκεντρώσεις σε όλες τις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων για τη παρουσίαση της διακήρυξής της και των πρώτων υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στα τέλη του πρώτου μήνα του 2019.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back