ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΡΠΗ κατά Καχριμάνη

Εικόνα του άρθρου ΑΡΠΗ κατά Καχριμάνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/04/2019, 11:36
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ΑΡΠΗ με ανακοίνωσή της σχολιάζει την ομιλία του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη στην εκδήλωση για το πρόγραμμα της παράταξης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Στη διάρκεια της θητείας Καχριμάνη οι πλούσιοι γίνανε πλουσιότεροι, οι φτωχοί φτωχότεροι με τη πλειοψηφία των μεσαίων στρωμάτων να συμπιέζεται προς τα κάτω ή να καταστρέφεται».

Αναφέρεται επίσης σε συγκεκριμένα ζητήματα, όπως ότι «έπαιξε ρόλο μεσάζοντα στη πώληση  της ΔΩΔΩΝΗ,  με αποτέλεσμα το χτύπημα των κτηνοτρόφων και την ερημοποίηση της υπαίθρου» και πως «20 χρόνια έχει πλειοψηφία στην Ήπειρο και στα Γιάννενα και επί 20 χρόνια φτιάχνει όλα όσα εξήγγειλε ότι θα φτιάξει. Εξήγγειλε στη ομιλία  έργα τα οποία επί χρόνια φτιάχνονται».

Προσθέτει ακόμα πως «έβαλε  πλάτη για να συγκεντρωθεί γη και παραγωγή σε όσο γίνεται λιγότερα χέρια και κατασπατάλησε το δημόσιο χρήμα κατά το δοκούν σε «ημέτερους» εργολάβους με την δικαιολογία του κατεπείγοντος και τις αναθέσεις. Μετέτρεψε το ρουσφέτι και την εξαγορά σε επιστήμη. Σφύριζε αδιάφορα για το ξεπούλημα της Εγνατίας οδού και την επιβολή διοδίων».

Τέλος, σχετικά με τις έρευνες για υδρογονάνθρακες, τονίζει ότι «συναινεί, αδιαφορώντας πλήρως για το μέλλον του λαού και του περιβάλλοντος που θα καταστραφούν εάν υλοποιηθούν τα σχέδια εξόρυξης υδρογονανθράκων στην περιοχή μας και παράλληλα, έχει αλλεργία σε ότι αφορά τα δικαιώματα, τις αμοιβές και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3