Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

ΑΡΠΗ: «Χυδαία επίθεση από τα ΜΑΤ»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/03/2023, 10:16

Η ΑΡΠΗ αναφέρει σε ανακοίνωσή της σχετικά με τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ζίτσας στην Ελεούσα, την περασμένη Δευτέρα 6 Μαρτίου, μεταξύ άλλων ότι πολίτης που έβγαλε φωτογραφία τα ΜΑΤ, τα οποία ήταν παρόντα «δέχτηκε επίθεση από τα ΜΑΤ και τους ασφαλίτες με χυδαίες εκφράσεις, χειροδικίες και προκλητικότητα».

«Βιώνουμε εποχές που θυμίζουν συμφέροντα μαφίας που χρειάζεται προστασία μπράβων για να προστατευτούν από την λαϊκή οργή. Και πώς να μην χρειάζεται την προστασία μπράβων και των ΜΑΤ η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής του Δήμου Ζίτσας και ο Δήμαρχος όταν είναι έτοιμοι να γνωμοδοτήσουν για το ξεπούλημα του τόπου σε οικονομικά πετρελαϊκά συμφέροντα;».

Η ΑΡΠΗ εγκαλεί τον δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο, γιατί μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει, δεν συγκάλεσε συνελεύσεις στα χωριά του Δήμου «για να ενημερωθούν και να γνωματεύσουν οι κάτοικοι, για κάτι που τους αφορά άμεσα» και σημειώνει: «Δήμαρχε και σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δήμου Ζίτσας. Δεν έχετε κανένα απολύτως δικαίωμα να υπογράψετε τέτοιο έγκλημα. Όσα ΜΑΤ και όσους μπράβους να επιστρατέψετε τίποτε δεν σας γλυτώνει από την οργή του κόσμου».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back