ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αποχωρεί από την προεδρία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου ο Κώστας Ζωνίδης

Εικόνα του άρθρου Αποχωρεί από την προεδρία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου ο Κώστας Ζωνίδης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/07/2023, 13:51
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Tην αποχώρησή του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου ανακοίνωσε ο Κώστας Ζωνίδης, κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της τράπεζας. Ο κ. Ζωνίδης θα διατηρήσει τη θέση του μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η επίσημη υποβολή της παραίτησης, η οποία γίνεται στο μέσο της θητείας του, θα γίνει στο επόμενο συμβούλιο της τράπεζας.

«Κλείνει για μένα ένας κύκλος διάρκειας 20 και πλέον χρόνων. Στη μέση της παρούσας θητείας για την οποία μου κάνατε την τιμή να με εκλέξετε ως πρώτο μεταξύ ίσων σύμβουλο και παρεπόμενα πρόεδρο του Δ.Σ., σας γνωρίζω την πρόθεσή μου να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου. Θεωρώ ότι είναι ο κατάλληλος χρόνος για να παραιτηθώ, παραμένοντας ωστόσο απλό μέλος του Δ.Σ. και αυτό γιατί ελπίζω ότι με την εμπειρία μου θα συμβάλλω σε μια ομαλή διαδοχή που θα εξασφαλίσει τη συνέχεια στη διοίκηση της Τράπεζας Ηπείρου. Στα 23 αυτά χρόνια ασχολήθηκα με σοβαρότητα, φιλότιμο, εντιμότητα, ανιδιοτέλεια και θα ήθελα ειλικρινά, η Τράπεζα Ηπείρου να συνεχίσει την αναπτυξιακή πορεία της και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, και πιστεύω ότι σε αυτό θα συντελέσει η ανανέωση του Δ.Σ.» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Ιωάννης Βουγιούκας, διευθύνων σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου ευχαρίστησε τον κ. Ζωνίδη για τη διαρκή προσφορά, το έργο και τη συνεργασία του. Τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Ζωνίδη απηύθυναν και ο εντεταλμένος εκτελεστικός σύμβουλος της τράπεζας Βασίλης Τσουκανέλης και ο πρόεδρος του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ Χρήστος Παπαδόγιαννης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back